Ιατρείο

    Το ιατρείο βρίσκεται στην οδό Ερυθρού Σταυρού 3, πλησίον της πλατείας Ανεξαρτησίας. Ειδικεύεται στην επίλυση ορθοπεδικών προβλημάτων και κυρίως στην  αντιμετώπιση του πόνου και στην αποκατάσταση της λειτουργικότητας του ασθενούς. Η εξέταση  και η διάγνωση της παθήσεώς σας μπορεί να γίνει με προσωπικό ραντεβού το οποίο μπορείτε να κλείσετε τηλεφωνικά. Λειτουργεί καθημερινά πρωί κι απόγευμα εκτός από Παρασκευή απόγευμα. 

Κάθε περιστατικό αξιολογείται ξεχωριστά και με ιδιαίτερη προσοχή. Τίθεται η ορθή κλινική διάγνωση, προτείνεται ο κατάλληλος περαιτέρω έλεγχος και στη συνέχεια σχεδιάζεται ένα εξατομικευμένο και ολοκληρωμένο θεραπευτικό πρόγραμμα, με βάση τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις του ασθενούς.

Οι περισσότερες παθήσεις του μυοσκελετικού αντιμετωπίζονται συντηρητικά με κατάλληλη ενημέρωση, εκπαίδευση Στις περιπτώσεις που η πάθηση  απαιτεί χειρουργική αντιμετώπιση αναλύεται στον ασθενή με κάθε λεπτομέρεια η χειρουργική μέθοδος, ο χρόνος και η διαδικασία ανάρρωσης καθώς και οι πιθανές επιπλοκές. 

O Ιατρός Πάνος  Θ. Μπουντούρης είναι έμπειρος σε επεμβάσεις ελάχιστης παρέμβασης (MIS) με στόχο να ελαχιστοποιεί το τραύμα του χειρουργείου στα μαλακά μόρια και στους πέριξ ιστούς. Αντιμετωπίζει αρθροσκοπικά παθήσεις του ώμου, του γόνατος και του αστραγάλου και εφαρμόζει αρθροπλαστικές ισχίου και γόνατος με μίνι  προσπέλαση. Πραγματοποιεί τα χειρουργεία σε ιδιωτικό Νοσοκομείο της Αθήνας (Mediterraneo) με αυστηρές  προδιαγραφές ασφάλειας, άριστες συνθήκες χειρουργείου και πρότυπες υπηρεσίες νοσηλείας.

Στο χώρο του ιατρείου εφαρμόζονται ενέσιμες θεραπείες κορτιζόνης και υαλουρονικού οξέος καθώς  και  οι πιο σύγχρονες θεραπευτικές μέθοδοι αυτόλογων βιολογικών αυξητικών παραγόντων PRP για την θεραπεία τενόντων και μυϊκών  παθήσεων, όπως το σύνδρομο των κοιλιακών προσαγωγών, η επικονδυλίτιιδα κι άλλες τενοντίτιδες, οι χονδροπάθειες των αρθρώσεων και οι μυϊκές θλάσεις.

Το ιατρείο είναι συμβεβλημένο με τα ταμεία για συνταγογράφηση φαρμάκων, φυσικοθεραπειών  και εξετάσεων.


Copyright © 2015. All Rights Reserved.